Turistična agencija Crepsa

Crepsa je turistična agencija in nepremičninska agencija z dolgoletnimi izkušnjami.

Otok Cres je priljubljena turistična destinacija zaradi blagega mediteranskega podnebja, velikega bogastva flore in favne, razčlenjene obale ter čudovitih prodnatih plaž in kristalno čistega morja. Vsi, ki želite preživeti počitnice v mirnem vzdušju domačega, mediteranskega ambienta, lahko na Cresu najdete idealno destinacijo za bogato in raznoliko ponudbo takih namestitev. Agencija Crepsa ponuja veliko izbiro apartmajev in sob v zasebnih nastanitvah, ki se nahajajo v novozgrajenih naseljih mesta Cres. Prav tako ponuja tudi počitnice v bungalovih v naselju Gavza, ki se nahajajo na plaži in so 2 km oddaljeni od mesta Cres.

Prelepa narava
Velika izbira nastanitev
Neposredne rezervacije
Bungalovi Cres Hrvaška

Razišči Apartmaje in bungalove

Bungalovi v naši ponudbi so vrsta nastanitve, ki je lahko idealna za vsako družino ali skupino ljudi, ki si želijo edinstveno doživetje otoka Cresa.
Apartmaji so najbolj priljubljena in najbolj iskana nastanitev, njihova ponudba na otoku Cresu pa predstavlja enega od vrhuncev hrvaškega turizma.

otok cres, agencija cres

Bungalovi C res

60 eur Night
Počitnice v bungalovih v Gavzi, ki se nahajajo na sami plaži
crepsa cres, turizam cres

Apartmaji Cres

70 eurNight
Crepsa Cres ponuja veliko izbiro apartmajev in sob v zasebni namestitvi
crepsa cres, smještaj cres, otok cres

Sobe Cres

40 eurNight
Crepsa Cres ponuja veliko izbiro apartmajev in sob v zasebni namestitvi

Oglej si video o mestu Cres

naravne lepote in plaže Cresa

Ostale Aktivnosti Cres

Za ljubitelje športa in aktivnih počitnic, agencija Crepsa ponuja celo vrsto aktivnosti kot so tenis, potapljanje, namizni tenis in mini golf. Poleg izposoje koles, čolnov in jadrnic ter vsakodnevnih organiziranih izletov, lahko obiščete tudi plaže, zalive in bližnje otoke v mestu Cres???. Naša agencija ponuja tudi veliko število najrazličnejših nepremičnin za nakup na raznih lokacijah, predvsem na otočju Cres - Lošinj, pa tudi širše.

tenis otok Cres

Tenis

Potapljanje otok Cres

Diving Cres

Crepsa Cres Recenzije / ocene

Turistična agencija Crepsa Cres ponuja kakovostne bungalove, apartmaje in sobe, vsako leto vlagamo v kakovost ponudbe, da osrečimo naše goste. Gostje so prepoznali naše delo in kakovostno turistično ponudbo otoka Cres.

image

Agenzia con disponibilità di piccoli appartamenti situati nella parte di pineta lungo la costa dopo il campeggio la zona è molto bella tenuta benissimo e çon facilità di accesso al mare(cosa non facile sull'isola) . Possibilità di lunghe camminate sul.lungomare ed accesso ad una parte di costa anvora selvaggio ma dal fascino indimenticabile!!!!

Barbara Guerra

image

Pulito, organizzato e vicino al mare. È situato in una bellissima parte dell'isola. Appartamento con tutti i comfort.

Peter Vajet

image

Traumhafter Blick, großartige Küste, nette in den Hang gebaute private Siedlung.

Lord Schelken

image

Zelo urejen bungalov, lepa okolica in zeeeeeelo prijazno osebje. Še pridem. Andreja

Andreja Spudič

image

Kraj za miren dopust. Primeren za mlade družine in starejše. Čista voda, ponekod zalivčki s peskom. Po poti ob obali s pogledom na morje se je prijetno sprehoditi do mesta Cres ali pa s kolesom narediti krog.

Brigita L.

image

Schöner, gut besuchter Ort. Ca. 25km befestigter Radweg am Ufer.

Familie Sekol